Bonkhörn

leiding zijn bij de leukste speelweek van Nederland?

Ben je als topvrijwilliger (weer) van de partij?

Het lijkt erop dat het nu eindelijk een beetje lekker weer wordt.

En als de zon schijnt, krijg je vanzelf zin in een groot glas ranja (of iets anders) en denk je toch automatisch aan Bonkhörn. Normaal gesproken denk je dan ‘wat zal het thema zijn dit jaar?’ of ‘welke leeftijd zal ik nemen?’ of ‘met wie zal ik dit jaar een groep hebben?’. Maar ja, normaal is het niet hè! Dit jaar is de allerbelangrijkste vraag: gaat Bonkhörn door? Het antwoord daarop is: we hebben nog geen flauw idee! Maar als het aan ons ligt, is het antwoord volmondig JA! Of het ook een ja wordt, is natuurlijk volledig afhankelijk van de ontwikkelingen m.b.t. tot het coronavirus en de daaraan gekoppelde maatregelen. Hoe dan ook, wij hopen dat we de komende maanden de goeie kant op gaan en dat we dit jaar weer kunnen bouwen, dansen, zingen, springen en lachen. In iets aangepaste vorm wellicht, maar we gaan uit van een positief scenario! We willen sowieso ‘iets’ organiseren en hoe meer Bonkhörn, hoe beter!

Belangrijkste vraag aan jou is vervolgens: ben je als topvrijwilliger (weer) van de partij? Want wat er ook gaat gebeuren, zonder vrijwilligers sowieso geen Bonkhörn! Dus we rekenen weer op jou!

Bonkhörn is dit jaar van maandag 16 t/m vrijdag 20 augustus. Dat is week 33. Wat het thema zal zijn, hoe de week eruit zal gaan zien en hoe vaak je je handen moet ontsmetten weten we nog niet, maar we houden je op de hoogte via de bekende kanalen.

Laat ons zo snel mogelijk weten of je wel of niet mee gaat doen. Als het kan uiteraard de hele week, maar laat het ook even weten als je slechts een deel van de week beschikbaar bent. Misschien hebben we je nodig voor hand- en spandiensten. En ken je nog mensen die graag mee willen doen als vrijwilliger, laat ze ons een mailtje sturen. Ook zijn we benieuwd naar goeie, leuke, grappige en nuttige ideeën voor onze speelweek.

Geef het door!


Download het inschrijf formulier

Inschrijven voor Bonkhörn 2021?